2021-03-01 07:45:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Egy csomó elképzelésedet megvalósíthatod ma

Napi horoszkóp március 1-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint egy bizonyos probléma egy ideje megnehezíti az életedet. Persze, mivel a baj nem jár egyedül, ez a probléma is bokrosodik. A gyökerét kellene megtalálnod, és ott kezelni a bajt. Ma ehhez váratlan segítséget kaphatsz a párodtól.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma igen beszélgetős napod lesz. Szívesen és sokat beszélsz, és a mondandódat nem felejted el mosollyal fűszerezni. Ma bármilyen kényes témát olyan szépen tudsz csomagolni, hogy a megoldást biztosan megtalálod rájuk, bármiről is van szó.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szerelmi életed némiképp zavarossá válhat: különösen, ha magad sem tudod eldönteni, hogy kalandot, vagy tartós kapcsolatot akarsz. És a legkülönösebb, hogy amit a legkönnyedebb kalandnak vélsz, az válhat a legerősebb kötelékké.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Legyél nyugodt, korántsem arról van szó, hogy ma mindenki téged akar bosszantani. Csak valahogy összejöttek a dolgok. De bízz a jó sorsodban: délutánra kisimul minden.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Rengeteg ötleted van mostanában, és ezt a kreativitást vétek is lenne visszafogni. Végre írd is le az ötleteidet, sőt, láss neki a megvalósításuknak. Mindig csak az első néhány lépés a nehéz, utána már menni fog.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Mint mindig, ma is egyszerre akarsz több dologgal foglalkozni. Pedig azt is megtehetnéd, hogy ma nem csinálsz semmit, csak hagyod, hogy megtörténjenek a dolgok. Ja, hogy ehhez ki kellene engedni a gyeplőt a kezedből? Úgy is lehet!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma legyél nagyon óvatos a közlekedésben. A Hold álmodozóvá és figyelmetlenné tehet. Az is lehet, hogy épp az éjszakai álmatlanság miatt válik kalandozóvá a figyelmed. Az érzelmek elöntenek, és felkavarnak.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Feszültségekkel terhes lehet a mai napod. Úgy érzed, a változó világ pillanatról pillanatra új kihívásokat állít eléd, amiknek csak nehezen tudsz megfelelni. A rugalmasságot kellene leginkább gyakorolnod. Testileg is, lelkileg is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Kellemesen alakulnak kapcsolataid: sok barátod van, és mindig számíthatsz a segítségükre. Csak arra is ügyelj, hogy ez kölcsönös legyen. Halld meg azt is, ha valaki tőled vár támaszt. Még akkor is, ha esetleg nem mondja ki.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy csomó elképzelésedet megvalósíthatod ma, mert sokan vannak, akik a segítségedre is vannak ebben. Jól teszed hát, ha a mai napra időzítesz egypár kényes, vagy fáradtságos teendőt, mert ma lesz bőven, aki átvegye a terhet a válladról.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Folyton akadályokat gördít eléd a sorsa, méghozzá éppen akkor, mikor már a célegyenesben érzed magad. Nem érhetsz el mindent, amit szeretnél, legalábbis nem azonnal. A sors türelemre akar tanítani, és még valamire. Erre neked kell rájönnöd.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha még keresed a társadat, az első márciusi héten minden esélyed meglehet, hogy megtaláld az igazit. Erről a jegyedben járó Vénusz bolygó gondoskodik. Ha pedig tartós párkapcsolatban élsz, szíved szerint világgá kürtölnéd most a boldogságodat. Nagyon jól mennek az otthoni dolgok, még kisebb felújítást, átalakítást is tervezhetsz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: